Mmmmm...
Wel eens een bierproeverij gedaan onder leiding van een èchte biersommelier? Het is fascinerend om te ervaren wàt je allemaal proeft als iemand je daar - in woorden - in mee kan nemen!

Gijs is behalve onze brouwmeester, zo'n gediplomeerd Biersommelier. Hij weet dus heel veel van smaken. En met de achtergrond van docent geschiedenis begrijp je dat hij daar ook zeer geanimeerd over kan vertellen! Wil je in een boeiende avond ALLES over bier te weten komen, of gewoon een mooie introductie krijgen in de wereld van het speciaal bier in al z’n facetten, dan is Gijs je man!

Een biersommelier, bestaat dat ècht!?

Jazeker! Met de term sommelier ben je waarschijnlijk al bekend, maar dan in combinatie met wijn. Gijs heeft z'n opleiding gevolgd bij de Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON). In 2013 werd hij in Obertrum 'International Diplom Biersommlier'.

Daarom weet hij alles over de verschillende biertypes, bierproeven, biergrondstoffen, over het brouwproces, bierhistorie, trends en bier-spijscombinaties en nog veeeeel meer 😉

Kom naar hem luisteren

(in samenwerking met Doemens en het BierKulturHaus leidt StiBON op tot de internationaal erkende titel Doemens Diplom Biersommelier)